Om mig

Hvem er jeg:

 

Hejsa – tak fordi du har lyst til at kigge forbi min hjemmeside.

Som forfatter går jeg under navnet Sissel Moody. Jeg bor på Bornholm ude i skoven sammen med min mand og vores to børn. Naturen er en stor den af vores liv, hvor vi følger dyrene omkring os.

 

Hvordan kom jeg igang med at skrive:

 

Jeg skrev mange bøger som barn. Små historier med tegninger til og sat op i papirbøger, der blev tappet sammen – flere af dem findes endnu.

Da jeg var tolv-tretten år skrev jeg historie om en pige, der blev sendt ud i rummet som nyfødt, så hun kunne ankomme til en fjern planet som voksen. Hun havde en computer med sig som ven, men var ellers alene i rummet. Den bog blev aldrig færdig.

Som fjortenårig startede jeg på at skrive om Linea, der i dag er udgivet som Forbandelsen over Laitana. Jeg manglede en hovedperson, der mindede om mig selv. Det er vigtigt for mig at inkludere alle i litteraturen, så vi på den måde kan udviske billedet af det perfekte menneske. Jeg havde min egen historie at skrive dengang – historien om en tyk pige, der blev mobbet, men som alligevel fik venner og blev helten i sit eget eventyr.

Jeg brugte skrivningen dengang til at komme igennem min hverdag og triste perioder. Jeg levede mig ind i Lineas eventyr, og hele historien kom så let til mig, som var det virkelig mig, der var på en rejse. Så snart computeren var slukket, startede det virkelige liv igen. Det virkelige liv, der ikke var et eventyr.

 

 

 

Jeg træffes på mail kontakt@sisselmoody.dk