Forbandelsen over Laitana

Forbandelsen over Laitana er en fantasytrilogi om den usikre Linea, der er vandt til et liv med mobning. Hun ved ikke, hvad det vil sige at have venner, og hun overlever hverdagen ved at tro på magi. Magien findes – det er hun sikker på.

Laitana er et magisk land, der ligger langt over os – oppe i skyerne. Landet er gammelt og har en helt anden historie, end vi har her i Danmark. Laitana havde en mørk og dyster periode for over 200 år siden, hvor en ond troldmand ved navn Hasan Villan styrrede landet med mørk magi. Det var svært at leve som en borger i landet, men mørket fik en ende. Lyset kom i form af Nilo og Idia, der vendte Laitana tilbage til det magiske og kærlige land, som det var ment.

Laitanas folk, der er god blanding af både mennesker og magiske væsner, levede i mange år lykkeligt. De gyldne lykkeår var det eneste Lurany kendte til, da en forbandelse blev lagt over landet. Lurany og landet Laitana skal bruge en frelser til at bryde forbandelsen.

Frelseren er den eneste, der kan bryde forbandelsen. Frelseren er pigen fra Jorden med den stærke tro på magi. Frelseren er Linea.

Lurany finder Linea på Jorden, og straks forstår Linea, at hun virkelig hører til et andet sted. Et magisk sted. Magien findes!

Tror du på magi?

Den Magiske Sten – første bind – udkom på Forlaget Klippe d. 30/3-2019
Undergrundens Mysterier – andet bind – udkom i efteråret 2019 på samme forlag
Sekratura Harmada – sidste bind – udkommer i starten af 2022