Forbandelsen over Laitana

Forbandelsen Over Laitana:

 

Forbandelsen Over Laitana er en fantasy trilogi for børn og unge. Jeg mener selv, at den kan læses fra ti år, da sproget er let at forstå og historien ikke er hverken meget uhyggelig eller voksen. Men den henvender sig bestemt også til teenagere.

Den Magiske Sten er første bog i trilogien. Her møder vi Linea for første gang. Hun lever på Jorden med sin familie i en kedelig og triviel hverdag. Mobning og en kedelig skolegang har frarøvet hende selvtillid og troen på sig selv. Hun tror til gengæld på magi og fantasi. En dag sker det, hun altid har håbet på, hun bliver kontaktet af det fremmede og magiske land Laitana. Laitana er ramt af en forbandelse, og Linea er den udvalgte frelser. Hun kan som den eneste bryde forbandelsen.

Uddrag fra Den Magiske Sten:

 „Jeg kiggede forsigtigt ind på mit værelse. Jeg ved ikke, hvad jeg forventede – måske at der var nogen derinde? Jeg gik hen for at lukke vinduet, og det var der, jeg fik øje på den! Jeg havde tegnet den masser af gange, men det var først nu, at jeg rigtig så den. Omkring syv meter fra vinduets åbning fløj den – lige hen over gaden med ryggen til. Jeg kunne se de store blå vinger på det lille væsen.“

Forbandelsen Over Laitana er fuld af magi, kærlighed og venskab. Vi møder nye sjove og spændende væsner, men også drager og enhjørninger. Kom med på et spændende eventyr, når Linea må tage kampen op og være helten i sit eget eventyr.


Du kan endda læse hele første kapitel på forlagetsolvind.dk
Der kan du også læse hele samlingen af de flotte anmeldelser af bogen.